Over O'connect

O’connect is een rekruteringsbureau dat zich focust op de vaste aanwerving & selectie van HR-professionals.

Wie zijn we?

Ik ben Sien Olbrechts, 28 jaar oud en oprichtster van O’connect. Nadat ik mijn HR-diploma behaalde, heb ik 6 jaar bij MetiSelect mogen werken, een gerenommeerd selectiekantoor. Mijn passie voor HR groeide hier sterk en wekte mijn ondernemingszin. Vol motivatie en gedrevenheid was ik uiteindelijk klaar om de sprong te wagen en dit nieuwe avontuur aan te gaan. Vastberaden kijk ik ernaar uit om van O’connect een succesverhaal te maken.

Our Team - Jobs Webflow Template
Our Team - Jobs Webflow Template

Vanwaar de naam O'connect?

Bij ons draait alles om connectie, het connecteren. Wij brengen mensen, bedrijven en kandidaten bij elkaar. We leggen onze focus op de HR-functiegroep, waar de “H” staat voor “HUMAN”, wat de nadrukt legt op communicatie en dus ook opnieuw connectie. Bij O’connect koppelen we bedrijven en kandidaten/werkzoekenden, maar dit gaat verder dan louter cv’s en vacatures. Het draait om het begrijpen van de wederzijdse behoeften, zodat duurzame matches ontstaan. We streven naar echte verbinding. In een wereld van technologie mogen we de menselijke connectie nooit vergeten. Het is onze taak om deze te faciliteren, want zo bouwen we sterke teams en succesvolle organisaties.

Waarom HR?

Tijdens mijn studies ontwikkelde ik reeds een passie voor HR in de brede zin van het woord. Telkens wanneer er bij MetiSelect HR-verzoeken binnenkwamen, vond ik dergelijke opdrachten ook steeds het fijnst om uit te voeren. Daarom was de keuze voor HR als specialisatie bij O’connect snel gemaakt. Het focussen op deze specifieke niche stelt ons ook in staat om de kwaliteit beter te bewaken en een diepgaande expertise op te bouwen, wat cruciaal is voor het optimaliseren van talent in organisaties. 

Our Team - Jobs Webflow Template
Our Team - Jobs Webflow Template

Onderdeel van de MetiSelect-groep

"In het kader van de versterking van onze organisatie(s) en het blijvend impact hebben op de arbeidsmarkt, wouden we met MetiSelect graag verder inzetten op specialisaties. Vanuit deze insteek kwamen we, samen met Sien, op het idee om een nieuwe entiteit op te richten die zich specifiek zal toespitsen op de vaste aanwerving van HR-professionals. We bundelden onze krachten en zijn ervan overtuigd dat het nichewerk van O’connect een kwalitatief hoogwaardige service en op maat gemaakte oplossing kan bieden.”Managing Partner Jérémy Delhaye

Onze missie

Our Team - Jobs Webflow Template

Mensen connecteren met elkaar!
Onze focus ligt op het vinden van de juiste job voor de kandidaat en de ideale collega voor de klant, met nadruk op kwaliteit en het opbouwen van partnerships. Dit bereiken we door het continu in gesprek gaan met elkaar en samenwerking te stimuleren. Met veel enthousiasme en een persoonlijke aanpak streven we naar die perfecte match!

Onze toegevoegde waarde voor jou?
O’connect beschikt over relevante HR-opleiding en ervaring, gecombineerd met een uitgebreid netwerk en de nodige achtergrondkennis, dankzij de nauwe band met de MetiGroup. Onze aanpak is rechttoe, rechtaan – met weinig bla bla en veel boem boem ;) 
Een goede service staat centraal en we ondernemen als “trotse ouders”. 
Bij O’connect geven we de voorkeur aan twee goede cv’s boven een stapel ongeschikte sollicitaties, gezien kwaliteit voor kwantiteit staat. Dit alles, gepaard met een hoge dosis resultaatgerichtheid, vormt ons succesrecept.

Our Team - Jobs Webflow Template

Bij O’connect gaan we voor het opbouwen van langdurige, duurzame relaties. Vol motivatie en enthousiasme hanteren we een informele aanpak waarbij elke mening telt!

Onze waarden

Connect

Netwerking & creëren van een echte binding, dit met zowel klant als kandidaat. Streven naar een duurzaam partnership. Het elkaar begrijpen is hier van groot belang. 

No Nonsense

Doen wat we zeggen en zeggen wat we doen, dit zonder al te veel poespas. Transparante communicatie en “gewoon gaan”! 

Joy

Gelukkig en tevreden zijn in je werk. Dit is zowel voor onze kandidaten belangrijk als het intern behouden van een positieve, plezierige werkomgeving. Ruimte voor fun!

Driven

Motivatie, goesting en energie om die juiste job of professional voor jou te vinden! Met een resultaatgerichte attitude en een passie voor ‘matchmaking’!