Onze diensten &
specialisatie in HR

Onze expertise ligt in de werving en selectie van HR-professionals, gaande van support tot mid-management en kaderprofielen. Dit zowel op het gebied van soft als hard HR.

HR Assistant

HR Officer

HR Business Parter

HR Manager

HR Generalist

HR Administrator

Payroll Specialist

De regio waarin we actief zijn bestrijkt Vlaams-Brabant, (beginnend in) Oost-Vlaanderen en Brussel.

Wil je meer info over onze diensten en specialisaties?
Neem gerust contact op met ons!

Neem contact op met ons
Werving en Selectie

Werving en Selectie

Wij zoeken de ideale kandidaat, regelen de aanwerving en verzorgen alle administratie, zodat jullie je kunnen richten op het opleiden en ondersteunen van nieuw talent binnen jullie organisatie.

Meer informatie
Interim Management

Interim Management

Wanneer jullie specifieke expertise nodig hebben, vinden wij snel de freelancer die perfect bij jullie past. Wij regelen ook de opstart, opvolging en administratie volledig.

Meer informatie
Consulting op maat

Consulting op maat

MetiSelect fungeert hier als HR-verlengstuk van jullie organisatie. We zoeken een geschikte oplossing voor jullie bedrijfsspecifieke behoeften en vragen.

Meer informatie
Projectsourcing

Projectsourcing

Ons team van hoogopgeleide, meertalige Project Consultants staat klaar om elke uitdaging aan te gaan. Met kwalitatief talent en vlekkeloze administratie creëren wij stabiliteit en continuïteit.

Meer informatie
Teamsourcing

Teamsourcing

MetiSelect biedt via Teamsourcing projectteams met specifieke skills en de juiste attitude voor jullie organisatie. Laat ons weten waar jullie behoefte aan hebben en wij vinden de beste oplossing.

Meer informatie
Temp to Perm / Payrolling

Temp to Perm / Payrolling

Op zoek naar tijdelijke krachten die kunnen doorgroeien naar vaste werknemers? Onze temp-to-perm dienstverlening regelt dit moeiteloos via onze payroll.

Meer informatie